Palinda KL hos nya ägaren

Polly är en c-ponny som köptes in av Jutagårdens stuteri och ridskola med tanken att hon skulle utbildas och sättas in i ridskoleverksamheten. Hon passade inte riktigt för det och man bestämde att hon skulle säljas. I mitten av sommaren i år kom hon till Stall Ekholmen för fortsatt utbildning och försäljning. Jag hade henne i några veckor och sen kom första familjen och provred. Dom fastnade för henne direkt och bestämde sig snabbt för att köpa henne. Hon besiktigades utan anmärkningar och åkte till sin nya ägare några dagar senare. Nu har hon bott där i några månader och det verkar funka hur bra som helst! 
 
Har haft kontakt med Pollys nya ägare och har fått lite info och bilder om hur det går för dom. Polly verkar ha det superbra i sitt nya hem och får massa kärlek av Maja som numera äger henne. Det är så roligt att få följa hästar som jag har haft, speciellt Polly som jag fastnade lite extra för :)
 
Gamla inlägg om Palinda KL:
Palinda 7/7 (första ridpasset)
Palinda KL till salu!
Palinda KL såld!
 
corneliaeriksson.blogg.se

Vad skönt att allt verkar gå bra! :)

URL: http://corneliaeriksson.blogg.se/
Skrivet: 2015-10-06 » 13:38:00
Maja

så söt! haha! polly är fortfarande lite svår fångad i hagen men det försöker vi att jobba bort med lite knäckebröd.
igår var det första gången jag hoppade polly förresten och det gick super bra men hon tvekar lite första gången hon ska hoppa ett nytt hinder. jätte kul att du fortfarande vill ha kontakten!

Svar: Åh vad kul att höra! Så roligt att det går bra för er :) kram
Caroline Hoerschelmann


Skrivet: 2015-10-24 » 19:00:43
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?