Våra hästar

Evita's Gasaya (2009 e: Indoctro - Polydor)
Evita är ett kwpn sto importerad från Belgien som fyraåring. Hon köptes av en familj i Stockholm, då utan att ha varit hanterad tidigare. Hon har under hela sin uppväxt gått på lösdrift och inte haft mycket kontakt med människor. Familjen hade henne under knappt ett år innan de insåg att hon var för svår och funderade på att sälja vidare henne. Vi fick kontakt och efter en provridning stod det klart att denna galning var perfekt för mig. Jag har haft henne sedan maj 2014 och har jobbat massor, både från marken och ryggen. Hon har verkligen utvecklats och hennes otroliga hoppteknik talar för en ljus framtid inom hoppningen. Målet är att vi ska kvala till högre höjder och så småningom komma ut på större event och meetings. Evita är verkligen en otroligt mysig och personlig häst!
 
 
 
Hästar som tidigare varit uppstallade på Stall Ekholmen:
 
Castelino (2008 e: Calanthano)
"Case" stod på Stall Ekholmen 2014 och ägdes av min syster. Målet var att starta fälttävlan men pga av flytt och nya studier såldes han vidare. En supermysig häst som vi verkligen saknar!
 
 
Mirakel (2008 e: Verona's Bo-Gi - Okänd)
Mirakel stod hos mig i några månader på våren 2014. Han var uppstallad för utbildning, tävling och försäljning. Målet med Mirakel var att starta ungponny SM men vi hann endast kvala till avdA i lätta klasser innan det blev bestämt att jag skulle flytta till Strömsholm. Mirakel blev såld och står nu hos en liten tjej i Stockholm. Dom har tävlat både dressyr och hoppning och verkar trivas hur bra som helst med varandra!
 
 
Palinda KL (2010 e: Jazz KL - Ashley Sandy)
"Polly" stod uppstallad på Stall Ekholmen under sommaren 2015 för vidare utbildning och försäljning. Hon passade inte på ridskoleverksamhet och skulle därför säljas vidare. Polly såldes till första familjen som provred och står nu i Trollhättan hos sin nya ägare Maja. Det funkar hur bra som helst och ekipaget blev KM mästare i dressyr på hemmaklubben.
 
 
Mona - Lisa (1999 e: Okänd - Okänd)
Mona-Lisa stod på Stall Ekholmen en kort period under slutet av sommaren 2015. Hon var då skadad och stod uppstallad för rehabilitering och som sällskapshäst.
 
 
Robina KL (2011 e: Rolökke Fixe - Rodlease Dancing Gold)
Robina var uppstallad på Stall Ekholmen under slutet av sommaren 2015. Hon tränades både från marken och från ryggen med många olika typer av miljöer. Hon stod även uppstallad som sällskap.
 
 
Solero (1998 e: Okänd - Okänd)
Solero stod på Stall Ekholmen under flertalet helger hösten 2015. Hon var då under vila och stod som sällskap åt Evita.
 
 
Lilleman
Mer info kommer 
Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kom ihåg mig?